Wat is Lypossage (Zone I, II en III)?

                                           
Lypossage is een manuele lichaamsmassage die in Amerika ontwikkeld  is door Charles Wiltsie. Deze massage maakt uw lichaam strakker en geeft u een beter silhouet zonder medische ingrepen. Als officieel Lypossage- therapeut mag ik u deze massages geven.
Via een combinatie van verschillende massagetechnieken wordt cellulite aangepakt, zodat de huid van heupen, billen, benen, armen, buik en gezicht strakker wordt. Door de stevige en diepe massagetechniek wordt de huid mooier en de omvang minder. Tevens helpt de behandeling het lichaam te reinigen van afvalstoffen en opgehoopt vocht.
 
Lypossage kan zowel op het lichaam als op het gezicht worden toegepast en is onderverdeeld in diverse zones:
 
* Zone I (bovenbeen, buik en bil)
                                                                   
 
* Zone II (rug, borst en armen)
                                                                  
 
* Zone III (het gezicht)
                                                                   
 
Let op: met lypossage val je niet af, maar je verliest gegarandeerd wel centimeters in omvang. Lypossage wordt daarom ook het alternatief voor liposuctie genoemd. Een ander positief effect is dat je je na een lypossage-behandeling verkwikt voelt. Lypossage draagt bij aan een positiever zelfbeeld.
De lypossage massage zorgt voor spectaculaire resultaten. In het begin zal de behandeling wat gevoelig zijn, maar het resultaat na de kuurbehandeling is dan ook buitengewoon.
 
* de huid wordt mooier en gladder
* reiniging van afvalstoffen en vocht 
* strakker in je vel zonder kilo's kwijt te raken
* bevordert de algehele gezondheid en welzijn.
 
Het gezicht-lypossage wordt ook wel rejuvenation gezichtsmassage genoemd. In plaats van een facelift, deze massage gaat de huidveroudering tegen, waardoor u er jonger uit zult gaan zien en de rimpels minder zichtbaar worden.
Deze massage heeft door de invloed op de tonus van de mimische spieren, een natuurlijke liftende werking op het totale gelaat doordat er veel op de fascies op het hoofd wordt gewerkt. Die worden daardoor elastischer en trekken dan de spiertjes strak. Doordat in het gezicht de spiertjes meestal vast zitten aan de huid worden deze direct geprikkeld. De talgproductie wordt genormaliseerd, de sensibele zenuwen geprikkeld en de afvalstoffen worden via de bloed circulatie makkelijke afgevoerd. Oedeem (vochtophopingen) wordt door het lymfe systeem opgenomen en uitgescheiden.
Na afloop kan men eventueel een stimulerend masker toepassen. Na het behandeling is het beter om geen make-up op te doen.
 
De kuur (Lypossage Zone I, II of III) bestaat uit minimaal 10 behandelingen van 30 á 45 minuten met een frequentie van 2x per week. Tijdens de kuur is het raadzaam om dagelijks 2-2½ liter water te drinken.
Lypossage kan ook gecombineerd worden met verstevigende cremes en scrubs of andere behandelingen.
 
Voor wie:
Hoewel er een aantal contra-indicaties zijn, kan lypossage op alle gezonde mensen worden toegepast.
 
Voor wie is het niet geschikt:
Bij de onderstaande klachten zal er eerst goed bekeken moeten worden of het al dan niet mogelijk is om behandeld te worden:
 
 
  * acne
* actieve herpes (koortslip)
* hoge bloeddruk
* leverproblemen
* spataderen
* phlebitis (adderontsteking)
* diabetes, met name bij insulinegebruik
* hernia 
 
Eventuele aandoeningen graag van te voren melden. 
Neem bij twijfel eerst contact op met de huisarts!