Wat is Stoel Shiatsu?Bij Stoel-shiatsu zit de cliënt op een stoel die speciaal is ontwikkeld om een zeer ontspannen en rustgevende houding te kunnen aannemen. Bovendien stelt deze stoel de behandelaar in staat om een effectieve en vitaliserende massagebehandeling te geven. Met manuele technieken bewerkt de behandelaar de rug- en schouderpartij van de cliënt. Ook de armen en de nek krijgen de nodige aandacht.
 
Door de behandeling wordt het stressniveau belangrijk verminderd. Daardoor treedt verlaging van spiertonus op en wordt de stofwisseling verbeterd. Wereldwijd wordt deze effectieve methode van
ziektepreventie met veel succes toegepast.
 
Bedrijven en instellingen die ernst maken met preventie van ziekteverzuim, kunnen eigenlijk niet meer om deze methode heen. De kosten zijn laag en de opbrengsten hoog. Uiteraard wordt stoelmassage ook toegepast in de praktijk van de professioneel opgeleide behandelaar.
 
Voor wie:
De stoel-shiatsu kan overal en op elk tijdstip worden gegeven.
* bij bedrijven en instellingen
* tijdens een evenement, beurs of seminar
* tijdens personeelsfeesten
* projectmatig in drukke weken bij sollicitatie-ronden of functioneringsgesprekken
* op de werkvloer of thuis (bijv. tijdens een party)
Kortom, overal waar mensen zich op de een of andere manier willen ontspannen en energie willen opdoen.
 
Stoel-shiatsu is een preventieve massage en kan geen behandeling voor medische klachten zijn.
 
Voor wie is het niet geschikt:
Stoel-shiatsu is niet geschikt voor de behandeling van ziektes die met hoge koorts of infecties gepaard gaan. Shiatsu is geen vervanger van de westerse reguliere geneeskunde, maar kan daar wel goed mee samengaan. Het is in elk geval belangrijk de klachten eerst aan de huisarts voor te leggen.
 
Ook als je zwanger bent is shiatsu mogelijk.Alleen met risicofactoren niet.
 
Eventuele aandoeningen graag van te voren melden.
Neem bij twijfel eerst contact op met de huisarts!